• 020-51 51 51
    info@ce-ge.com
  • Öppet från
    Vardagar: 7:00 - 17:00
  • 65216 Karlstad, Värmland
    Redaretorget 1

Företaget utför städning i Karlstad

Ce-Ge erbjuder behovsanpassade helhetslösningar med personlig service och hög kvalitet inom lokalvård och övriga städtjänster. Det tillhandahålls huvudsakligen av våra egna medarbetare. Förutom i Karlstad arbetar vi också på Hammarö, Skåre, Grums, Kil, Arvika, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro.

Om företaget

Läs mer

Miljö och Kvalitet

Läs mer

Städservice

Ce-Ge är ett företag som arbetar inom olika tjänsteområden . Tjänsterna indelas ofta i två kategorier; fastighetsanknutna tjänster exempelvis fastighetsskötsel och arbetsplatsanknutna tjänster exempelvis lokalvård, reception, posthantering. Vår vision beskriver vart vi vill som företag. Det ger oss en tydlig känsla av riktning för vår väg framåt, vilket inspirerar oss till att sikta högre och ständigt utmana oss själva.

På Ce-Ge levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål. Det är möjligt genom att vi låter människor växa, utvecklas och ta ansvar. För oss betyder det att vi bryr oss om din verksamhet som om den var vår egen. Genom att kontinuerligt stärka våra medarbetare kan vi förbättra upplevelsen av vår service och underlätta den dagliga driften för att ge stöd och skapa handlingskraft till kärnverksamheten.

För oss är varje ny affärsrelation en utmaning. Vi vill inte bara förstå din verksamhet, vill vara en del av den. För att lyckas utbildar och tränar vi vår personal så att de kan göra skillnad i din organisation, varje dag. I slutänden är målet att våra medarbetare ska ta hand om er, era kunder och lokaler – så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Vi har arbetat inom städservice och fastighetsunderhåll och transport i snart 35 år. Våra tjänster inbegriper olika slag av städuppdrag såsom:
Kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, hemstädning, byggstädning, golvvård, fönsterputsning etc.

Ce-Ge AB städning

Hemstädning

Kontorsstädning

Storstädning

Flyttstädning