Tänk att komma hem till ett skinande nystädat hem

Nu är det möjligt – utan att du behöver anstränga dig. Börja abonnera på vår hemstädning redan idag! Vi hjälper dig gärna med olika sysslor i hemmet såsom städning, hemservice, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, även enklare hantverk mm. Vi vill förenkla din vardag. Anlita gärna professionell städhjälp och andra hushållsnära tjänster. 

Hur går vi vidare med hemstädningen?

Vid vårt första möte går vi igenom era önskemål och hur vi ska kunna vara behjälpliga för er när vi utför hemstädning i ert hem. Du som anlitar vår städfirma ska alltid kunna känna dig trygg och nöjd med våra städtjänster, även att städtjänsterna utförs på ett professionellt sätt – det har varit vårt signum under alla år. Vi startade vår verksamhet 1986 som handelsbolag och ombildade därefter det till aktiebolag 1988.

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.