Vi åtar oss seniorservice utifrån ert specifika behov.

Alla människor kommer till dagen när ålderdom påverkar hälsan och kraften inom oss. Men för att kraften tryter är det viktigt att behålla livskvalitén. Vi kan hjälpa dig med det – vi kan göra dagen lättare för dig. Du kan antingen välja att anlita oss vid enstaka tillfällen eller efter ett regelbundet schema. Vi arbetar i hela Värmland. Du som anlitar oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete, även att arbetet utförs på ett professionellt sätt – det har varit vårt motto under alla år. 

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom seniorservice bland annat.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.