SENIORSERVICE

Vi åtar oss seniorservice utifrån ert specifika behov. Hushållsnära tjänster vi tillhandahåller berättigar till Rut-avdrag

Alla människor kommer till dagen när ålderdom påverkar hälsan och kraften inom oss. Men för att kraften tryter är det viktigt att behålla livskvalitén. Vi kan hjälpa dig med det – vi kan göra dagen lättare för dig. Du kan antingen välja att anlita oss vid enstaka tillfällen eller efter ett regelbundet schema. Vi arbetar i hela Värmland. Du som anlitar oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete, även att arbetet utförs på ett professionellt sätt – det har varit vårt motto under alla år. 

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som en av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra mål.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad