TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Trädgårdsskötsel för privatpersoner och företag

Ce-Ge städ och fastighet arbetar med trädgårdsskötsel i hela Värmland sedan drygt 30 år tillbaka. Vi är måna om våra kunder därför använder vi oss av professionell personal. Vi hjälper till med alla slag av trädgårdsarbeten som du som kund vill ha utfört. Det kan gälla gräsklippning, ogräsrensning, beskära träd och buskar. Plantering av blommor och grönsaker hjälper vi även till med. På hösten utför vi också borttagning av löv samt transporterar bort dessa om du som kund önskar det.  Snöskottning och sandning erbjuder vi dig. Om du önskar hjälp med enklare hantverkstjänster kan vi även lösa den uppgiften.

Vill du veta mer om fördelarna att anlita vårt företag? Du som samarbetar med oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete. Arbetet utförs alltid på ett yrkesmässigt sätt. Därför kan vi leverera säkra stabila tjänster till dig som kund.

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom trädgårdsservice bland annat.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.