BYGGSTÄDNING

Byggstädning / bodstädning både på mindre och större projekt

Ce-Ge städ och fastighet arbetar med byggstädning / bodstädning i hela Värmland sedan drygt 30 år tillbaka. Vi är måna om våra kunder och använder oss av professionell personal. Vi hjälper till med diverse städning såsom bodstädning, grovstädning, slutstädning, dammbindning mm. Berörd personal innehar ID06 kort. 

Vill du veta mer om fördelarna att anlita vårt företag? Du som samarbetar med oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete, även att arbetet utförs på ett yrkesmässigt sätt – det har varit vårt motto under alla år.

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som en av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra mål.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det ni inte är nöjda med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

Boka kostnadsfritt besök

Vi genomför alltid kostnadsfria besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på era önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad