Flyttstäd Karlstad

Vårt företag åtar oss flyttstäd i Karlstad. Vi koncentrerar oss på flyttstädning, fönsterputs och flytthjälp i Karlstad. Vi erbjuder hög service i hela Karlstad. Våra priser är konkurrenskraftiga.

Ce-Ge har stor erfarenhet inom flytt och städ. Boka din flyttstädning online eller kontakta oss direkt.

Flyttstädning i Karlstad

Att utföra flyttstädning kan upplevas krångligt. Där kommer vi in som städfirma. Vi kan hjälpa er efterson vi har stor erfarenhet av dessa arbeten. Vi arbetar med dem flesta fastighetsägarna i Karlstad. Vår standard är hög (ISO/ Miljö & Kvalitet). Vi ställer ofta upp vid slutbesiktningen efter avslutad flyttstädning, liksom andra flyttstädfirmor.

Vi på Ce-Ge AB är måna om att hela bostaden ska flyttstädas komplett i varje hörn. Detta är något som våra tusentals kunder uppskattat under många år.

 

Att söka städfirma inför Flyttstädning

Ce-Ge har verkat under många år. Under denna tid har vi utfört ett flertal flyttstädningar. Våra medarbetare är flinka, kompetenta och hängivna i sitt arbete för dig som kund. Vi liksom många andra företag som utför flyttstäd i Karlstad värderar kundnöjsamhet.

Något som också präglar vår städfirma är kostnadsfritt hembesök inför flyttstädning. Fördelen med det är att vi vet vilka material och kem som ska finnas tillhands den dagen vi kommer till din bostad. Dessutom kan det bli ett mer rättvist pris. Våra priser på flyttstädning är konkurrenskraftiga.

Städinstruktioner inför Flyttstädning >

 

Att tänka på – Flyttstäd i Karlstad

Det är viktigt att bostaden är tom när vi kommer eftersom det också förenklar vårt arbete. Utöver det  kommer det också förlätta för oss ergonomiskt när vi flyttstädar. Vi önskar att kylskåp och frys är framdragna, så att vi kan göra rent bakom. Orsaken till det, är att vi inte vill skada, golvytor.

Du kan ta del av information om flyttstäd i Karlstad på vår webbsida. Där finns all information, vad som ingår och vad man bör tänka på inför flyttstädningen.

En fråga som kunder ofta ställer, är hur lång tid en flyttstädning tar. Men eftersom det kan skifta på grund av olika orsaker, brukar vi ofta vilja ha två dagar på oss beroende av storlek.

Kvalitetsinriktad Flyttstädning i Karlstad

Om inget annat är överenskommet finns det alltid ett krav på att lämna efter sig en ren flyttstädad bostad. När du anlitar oss, garanterar vi att ditt hem genomgående rengörs på ett ansvarsfullt sätt. Er flyttstädning i Karlstad kommer att glädja både dig och dom som övertar den.  Ta gärna och kontakta oss du vill ha mer information eller ett prisförslag på din flyttstäd.

ISO miljö och kvalitetssäkring

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom flyttstädning bland annat.

Garanti:

Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar avvikelser från utfört beställt arbete. Reklamation bör göras inom 30 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.