Flyttstäd Karlstad

Ce-Ge Städ AB erbjuder dig ett stort utbud av tjänster inklusive flyttstädning. Vi har flyttstädat under en längre tid och vi är etablerade i Karlstad. Därför är våra städtjänster på högsta nivå.

Flyttstädning i Karlstad

Med tanke på vår erfarenhet av flyttstäd i Karlstad är vi ständigt på gång. När vi arbetar med flyttstädning, arbetar vi noggrant och ansvarsfullt. Vi använder oss av ett flertal rengöringsmedel. Utifrån det faktum att var och en av våra anställda är högutbildade inom städning, kommer din bostad att lysa, vilket i sin tur kommer att glädja den nya lägenhetsinnehavaren.
Du kan alltid lita på våra kompetenta medarbetare, de kommer att hjälpa dig på bästa sätt.

Att utföra flyttstädning kan upplevas krångligt. Där kommer vi in som städfirma. Vi kan hjälpa er efterson vi har stor erfarenhet av dessa arbeten.

 

Flyttstäd

Ce-Ge har verkat under många år. Under denna tid har vi utfört ett flertal flyttstädningar. Våra medarbetare är flinka, kompetenta och hängivna i sitt arbete för dig som kund. Vi liksom många andra företag som utför flyttstäd i Karlstad värderar kundnöjsamhet.

Något som också präglar vår städfirma är kostnadsfritt hembesök inför flyttstädning. Fördelen med det är att vi vet vilka material och kem som ska finnas tillhands den dagen vi kommer till din bostad. Dessutom kan det bli ett mer rättvist pris. Våra priser på flyttstädning är konkurrenskraftiga.

Städinstruktioner inför Flyttstädning >

Flyttstädning

Det är viktigt att bostaden är tom eftersom det förenklar flyttstädningen. Utöver det  kommer det också förlätta för oss ergonomiskt när vi flyttstädar. Vi önskar att kylskåp och frys är framdragna, så att vi kan göra rent bakom. Orsaken till det, är att vi inte vill skada, golvytor.

Du kan ta del av information om flyttstäd i Karlstad på vår webbsida. Där finns all information, vad som ingår och vad man bör tänka på inför flyttstädningen.

Flyttstäd i Karlstad

När det gäller flyttstädning i Karlstad kommer vi att göra allt för att du som kund ska kunna känna dig nöjd. Det gäller både kvalitén och leveranssäkerhet. Som ett led i detta, vill vi oftast ha två dagar på oss när vi utför flyttstäd. På grund av det, lyckas vi alltid leverera projekt före tidsfristens slut. Om du snarast behöver flyttstäd i Karlstad, kan du med säkerhet kontakta oss på Ce-Ge AB.

Du kan ta del av information om flyttstäd i Karlstad på vår webbsida. Där finns all information, vad som ingår och vad man bör tänka på inför er flyttstädning.

En fråga som kunder ofta ställer, är hur lång tid en flyttstädning tar. Men eftersom det kan skifta på grund av olika orsaker, brukar vi ofta vilja ha två dagar på oss beroende av storlek.

Flyttstädning i Karlstad

Om inget annat är överenskommet finns det alltid ett krav på att lämna efter sig en ren flyttstädad bostad. När du anlitar oss, garanterar vi att ditt hem genomgående rengörs på ett ansvarsfullt sätt. Er flyttstädning i Karlstad kommer att glädja både dig och dom som övertar den.  Ta gärna och kontakta oss du vill ha mer information eller ett prisförslag på din flyttstäd.

Flyttstädning pris

Arbetskraft värderas – detta är en naturligt. Men det känns inte bra, när slutresultatet inte överensstämmer med beställningen. Om du anlitar oss till flyttstäd kommer du inte att bli besviken. När vi tillhandahåller flyttstädning fokuserar vi främst på kvalitativa arbeten. Vårt mål är att göra flytten enklare för våra kunder.

Garanti:
Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar avvikelser från utfört beställt arbete. Reklamation bör göras inom 30 dagar från städningstillfället.

RUT:
Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök:
Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål.

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.