Tjänst
Var bor du?
Kvadratmeter

Flyttstäd Karlstad – skapa nya möjligheter

Alla som har flyttat från sin bostad, vet att det är mycket som måste planeras för att det ska gå så smärtfritt som möjligt. Förutom att planera packning av allehanda prylar, är det många andra saker att tänka på. Någon kanske har en bostadsrätt som inte blivit såld? Vidare, finns det olika slag av avtal som måste flyttas eller sägas upp?  Förutom detta måste det dagliga livet gå vidare med skola, arbete, och omsorg.

Vid sådana tillfällen är det naturligt att man känner stress? Samtidigt inser vi att lägenheten eller huset måste flyttstädas innan vi lämnar över den till nästa person. Men att utföra en flyttstädning i Karlstad är inte alltid en lätt uppgift. Om vi jämför med en månadsstädning är det milsvid från varandra. Även om vi har varit skötsamma i köket i många år krävs det oftast insatser i och runtom ugn. Ibland har fläkten inte fungerat optimalt och därigenom har det lagt sig en fet hinna på vågräta ytor.

Under årens lopp har det kanske samlas damm bakom lådor i köket som måste åtgärdas. Sedan har vi de sanitära utrymmena, tvättstugan och fönster, som vi också vill ska vara skinande rent. Det är här vi kommer in och vill erbjuda våra tjänster såsom: flytthjälp, dödsbo, fönsterputs i Karlstad.

Fördelarna med flyttstädning i Karlstad

När du anlitar vårt företag kan du lägga energi på annat. Vi kommer att planera flyttstädningen på bästa sätt, samtidigt kommer de nya köparna ta över ett skinande rent hem. Våra team har de maskiner och redskap som behövs för att skonsamt och miljömässigt flyttstäda er bostad.

Du kan alltid känna dig trygg från överraskningar, eftersom vi alltid ger ett fast pris innan vi påbörjar städning i Karlstad. I samband med flyttstädningen erbjuder vi även tilläggstjänster. Det kan inbegripa, altan, balkongrengöring, persienner och städning garage.

Vad innebär flyttstäd i Karlstad

Det varierar ofta hur lång tid det tar att flytta ut från en bostad. En mindre lägenhet tar oftast kortare tid än en större, eftersom det finns mer möbler och andra inventarier. Något annat som kan påverka tidsbilden är tillgång till hiss. När man börjar planera för flytten är flyttkartonger och etiketter en viktig kugge. Det allra bästa är att man packar kläder och andra textilier var för sig. I andra specifika lådor kan man lägga prydnadssaker inlindade i silkespapper eller tidningspapper. När vi kommer till köket är det extra viktigt att använda det. Det man bör undvika, är att blanda bestick eller grytor med ömtåliga saker eftersom risken är stor för skador.

Många hem har även en hel del böcker, och där är det viktigt att inte packa lådan helt full, om inte det finns tillgång till en flyttkärra. Risken är annars stor för att drabbas av ryggskador. När sedan dagen närmar sig och flyttbilen är beställd, börjar ett slitsamt arbete med att bära ut olika slag av möbler, tunga som små, till bilen.  Vid det här laget känns flyttstädning i Karlstad, tungt. Vi kan förenkla dig genom att utföra städningen i din bostad.

Städinstruktioner inför Flyttstädning >

 

Att tänka på – Flyttstädning Karlstad

Det är viktigt att bostaden är tom när vi kommer eftersom det också förenklar vårt arbete. Utöver det  kommer det också förlätta för oss ergonomiskt, vilket innebär att vi kommer åt överallt. När vi kommer till dig, önskar vi att kylskåp och frys är framdragna, så att vi kan göra rent bakom. Orsaken till det, är att vi inte vill skada, golvytor.

Du kan ta del av information om flyttstädning i Karlstad på vår webbsida. Där finns all information, vad som ingår och vad man bör tänka på inför flyttstädningen.

En fråga som kunder ofta ställer, är hur lång tid städningen tar. Men eftersom det kan skifta på grund av olika orsaker, brukar vi ofta vilja ha två dagar på oss beroende av storlek.

Karlstad Flyttstäd efterlämnar en fräsch bostad

Om inget annat är överenskommet finns det alltid ett krav på att lämna efter sig en renstädad bostad till fastighetsägare eller bostadsrättsägare. När du anlitar oss, garanterar vi att din bostad rakt igenom rengörs på ett riktigt sätt. För att er flyttstädning i Karlstad kommer att glädja både dig och de som tar över den.  Ta gärna och kontakt med oss om du vill ha mer information eller ett prisförslag.

ISO miljö och kvalitetssäkring

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom flyttstädning i Karlstad bland annat.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 15 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Läs mer om RUT-avdrag >

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Boka din Flyttstädning nu >