Behöver du hjälp med en grundlig flyttstädning?

Att flytta är inte alltid så lätt. Det kostar både tid och energi och när man till slut är klar med själva flytten så önskar man bara att få koppla ner och packa upp i lugn och ro. Men så blir det inte alltid. Istället kommer nästa moment in – flyttstädningen! Där hjälper vi gärna till och förenklar för dig. Det smartaste sättet att göra det förutom att städa själv är att anlita en städfirma.

Vårt motto är att din städning blir godkänd

Den största vinsten man får när man anlitar en städfirma är tryggheten att städningen blir godkänd vid besiktningen. Vi är gärna med då utan kostnad om du som kund önskar det.

Våra team är viktigast av allt – så att vi kan leverera det vi lovat. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg när du köper våra städtjänster. Förutom 7 dagars nöjdkundgaranti använder vi oss även utav miljövänliga ekoprodukter.

Vi på Ce-Ge följer alltid mäklarsamfundets rekommendationer. Vårt arbetsområde täcker hela Värmland. Förutom flyttstädning hjälper vi även till med golvvård, trädgårdsskötsel, målning, rensning avlopp, enklare hantverk, diverse flytt och transporter mm. Vi vill göra din dag lättare med dessa hushållsnära tjänster.

ISO miljö och kvalitetssäkring

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom flyttstädning bland annat

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.