GOLVVÅRD

Hur välkomnande är det inte att se rena blanka golv i offentlig miljö som i privata hem – golvvård är nyckeln till det

Vår städfirma utför golvvård och golvunderhåll i hela Värmland. Vi både reparerar och golvvårdar linoleumgolv, plastgolv, stengolv och trägolv mm. Vi slipar och lackar samt oljar trägolv av kunnig, utbildad, legitimerad personal. Väl skötta golv är både lättstädade och ger en längre livslängd. Rätt kunskap och erfarenhet är grunden för ett gott resultat när man utför olika slag av golvvård. 

Vi har arbetat med golvvård i drygt 30 år och har de maskiner och material som krävs för att du som kund ska kunna känna dig trygg och känna förtroende. Våra kemprodukter är uteslutande miljöriktiga val. Du som anlitar vår städfirma och låter oss utföra golvvården ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete, även att dessa städtjänster utförs på ett professionellt sätt – det har varit vårt motto under alla år.

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål. Vår städfirma startades som handelsbolag 1986 och övergick därefter till aktiebolag 1988.

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad