GOLVVÅRD

Rena blanka golv i offentlig miljö – golvvård är nyckeln till det

Vår städfirma utför golvvård och golvunderhåll i hela Värmland. Vi både reparerar och golvvårdar linoleumgolv, plastgolv, stengolv och trägolv mm. Vi slipar och lackar samt oljar trägolv av kunnig, utbildad, legitimerad personal. Väl skötta golv är både lättstädade och ger en längre livslängd. Rätt kunskap och erfarenhet är grunden för ett gott resultat när man utför olika slag av golvvård. 

Vill du veta mer om fördelarna att anlita vårt företag? Du som samarbetar med oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete. Arbetet utförs alltid på ett yrkesmässigt sätt. Därför kan vi leverera säkra stabila tjänster till dig som kund.

Hur har vi  kvalitetssäkrat golvvård?

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom golvvård bland annat.