Jobba hos oss

Vad trevligt att du är nyfiken på ett jobb i vårt företag. För att du ska trivas hos oss ska du gilla att arbeta med service och hela tiden sträva efter utveckla vår verksamhet. Hos oss är alla lika viktiga oavsett vilken tjänst någon innehar. Ce-Ge AB är ett stabilt och välordnat företag. Vi har minimal personalomsättning som till stor del beror på den trivsamma miljö som präglar företaget. Ett gemensamt lagarbete är den röda tråden hos oss. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling – om du vill vågar och kan.

Utbildning

Utbildning är viktigt för oss för att förbättra personalens kompetens. Därför pågår interna och externa utbildningar kontinuerligt för att kunna tillgodose våra kunders krav på kvalitet och service.

Rekrytering

Våra team är företagets viktigaste resurs. Därför satsar vi i första hand på engagerade och motiverade medarbetare för att ständigt kunna utveckla företagets affärsidé.

Vi erbjuder säkerhet i form av:

  • ID-kort
  • ID06-kort
  • Företagsförsäkring
  • Anpassade arbetskläder med vår logotyp
  • Personal som står under tystnadsplikt

JOBBANSÖKAN

Ce-Ge Städ & fastighet AB

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad