Storstädning Karlstad

Den dagliga städningen måste kompletteras med en storstädning för att städstandarden ska kunna hållas på en hög nivå. Hur ofta den ska göras beror bl a på vad lokalerna används till och hur många människor som vistas i lokalerna. Ibland kan du dessutom behöva göra en extra städning, t ex efter en reparation.
Kundföretaget beställer ofta Storstädning i Karlstad med jämna mellanrum men ibland är storstädningen behovsanpassad och då måste du bedöma från fall till fall när det ska storstädas. Vi utför även flyttstäd i Karlstad.

Vi erbjuder professionella och effektiva storstädningar för alla typer av fastigheter, inklusive kontor, butiker, restauranger och privata hem. Vårt mål är att ge dig en fräsch och välkomnande miljö, så att du kan koncentrera dig på det viktigaste – att driva ditt företag eller njuta av din tid hemma.

Vi har erfarna och välutbildade städare som använder modernt utrustning och miljövänliga rengöringsmedel för att ge dig det bästa resultatet. Vår tjänst innefattar en grundlig rengöring av alla rum, inklusive dammning, torkning av golv, fönsterputsning, rengöring av badrum och kök. Vi kan också erbjuda extra tjänster som t.ex. polering av golv eller specialrengöring av textilier.

Vi erbjuder flexibla scheman, så att vår storstädning inte ska störa din verksamhet eller ditt privata liv. Vi jobbar också med fasta priser så att du alltid vet vad det kommer att kosta. Och om det skulle uppstå några problem efter vår storstädning, så återkommer vi gärna för att rätta till det.

Tack för att du valde att läsa vår presentation. Vi hoppas att du kommer att välja oss för din nästa storstädning och om du har några frågor eller vill boka en tid, tveka inte att kontakta oss.

Att utföra en storstädning ger en trivsam atmosfär

Storstädning i alla skrymslen och hörn? Visst känns det underbart när man vet att det är rent överallt? Men oftast är tiden kort för att planera in något extra. Låt därför vår kunniga och professionella personal ordna det istället! Vi kommer att göra ditt hem bländande rent, till och med bakom elementen och vitvarorna i tvättstugan och köket. När du väl har fått en storstädning utförd förenklar det i sin tur den vanliga veckostädningen för dig. Vår städfirma utför dessa städtjänster i hela Värmland. Vi arbetar uteslutande med utbildad, legitimerad personal som har dig som kund i fokus. På grund utav det kan du som anlitar oss alltid känna dig trygg. Du ska även veta att dessa städtjänster utförs på ett kunnigt sätt – det har varit vårt signum under alla år.

Vad betyder kvalitetssäkrad storsstädning?

Det innebär bland annat att medarbetarna har kvalitetssäkrat sina åtaganden och använder metoder som både är effektiva och skonsamma mot miljön. Vi vill inte stagnera som städbolag utan hela tiden överträffa våra mål. Därför vill vi vara i framkant inom kvalitet och miljö när vi utför storstädning till dig som uppdragsgivare och kund. Vi vill förenkla din vardag när vi utför storstäd och andra hushållsnära tjänster för att du ska få tid till annat.

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål. Vårt städföretag startades som handelsbolag 1986 och övergick därefter till aktiebolag 1988.

Välkommen att skicka en intresseanmälan eller kontakta kundservice tel. 020-51 51 51 så kan vi berätta mer om våra tjänster.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.