Fönsterputs i Karlstad

Ce-Ge är ett professionellt företag som erbjuder högkvalitativ fönsterputsning. Våra erfarna team använder avancerad teknik och utrustning för att ge dina fönster en gnistrande ren finish.

Vi erbjuder flexibla tidsbokningar och personligt anpassade lösningar för att möta dina specifika behov. Ce-Ge är ett bra val för dig som söker en professionell  fönsterputsningstjänst.

Fönsterputsning i Karlstad

Fönsterputs är en tjänst som syftar till att rengöra fönster för att återställa deras ursprungliga glans. Detta kan omfatta både inre och yttre fönster, samt fönster med svåråtkomliga platser som till exempel höga byggnader eller fastigheter med många fönster.

Fönsterputsning utförs alltid av professionella fönsterputsare som använder specialverktyg för att ta bort smuts, fläckar och fukt från fönstren. Ofta innebär det att ta bort damm, sot, mögel och andra föroreningar som kan skada fönstret. Fönsterputsning är viktigt för att förlänga livslängden på fönstren, samt förbättra utseendet på fastigheten.

Fönsterputsningstjänst med kvalitet

Kvalitet gällande fönsterputsning är det som avgör hur väl fönstren blir rengjorda och hur länge rengöringen kommer att hålla. En högkvalitativ fönsterputsningstjänst innebär att fönstren blir noggrant rengjorda med rätt teknik och verktyg. En bra fönsterputs använder också miljövänliga produkter för att ta bort smuts och föroreningar, för att inte skada omgivningen.

En professionell fönsterputsare kommer också att ha rutiner och metoder för att säkerställa att fönsterputsningen utförs med samma höga kvalitet. Det kan innebära att de har ett kvalitetssäkringssystem och att de utför ett efterkontroll efter att arbetet är klart.

En bra fönsterputsare ska också ha en god kommunikation med kunden och vara flexibel för att anpassa sig till kundens specifika önskemål och behov.

Sammantaget är kvalitet gällande tjänsten ett viktigt kriterium för att säkerställa att fönstren blir noggrant rengjorda, att det är en hållbar process och att kunden är nöjd med resultatet.

Kvalitets och miljöledningssystem

Miljöledningssystem gällande fönsterputsning är en metod för att säkerställa att fönsterputsningen utförs på ett hållbart sätt och att eventuella miljöpåverkan minimeras. Det innebär att företaget har en struktur och rutiner på plats för att identifiera, hantera och förbättra dess miljöpåverkan.

Ett miljöledningssystem för fönsterputsning kan innebära att företaget använder miljövänliga rengöringsmedel och produkter, samt att de har rutiner för att hantera avfall på ett ansvarsfullt sätt. 

Ett miljöledningssystem för fönsterputsning kan också innebära att företaget har rutiner för att mäta och rapportera sin miljöpåverkan, och att de har mål och åtgärder för att förbättra sin miljöprestation över tid.

Att använda fönsterraka

Dra första draget med fönsterrakan längst upp därefter tvärs över fönsterrutan. Torka av fönsterrakan. Dra längs bågens överkant med torr duk eftersom risken finns att det börjar rinna nerför rutan. Dra fönsterrakan uppifrån och nästan ända ned. Börja från ena sidan och låt det ena draget överlappa det andra. Torka av fönsterrakan efter varje drag. Dra näst sista draget uppifrån och ner mot fönsterrutans ytterkant. Dra till sist av vattnet längst ner med ett drag tvärs över fönstret. Men, glöm inte att torka av båge och karm med en torr trasa.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Att rengöra fönster

Att tvätta fönster kräver en viss teknik. Därför utförs det ofta av speciella fönsterputsföretag. De kör runt med en skåpbil och tvättar t ex skyltfönster och fönster i kontor och på industrier. Idag byggs det stora inomhuscentra med hela väggar täckta av fönsterglas.

På grund av det behöver fönsterputsaren en mobilkran!

Fönsterputsning ingår å ena sidan oftast i flyttstädning och å andra sidan i storstädning.

Du kan spara in på tvättningen mellan fönster som ska tvättas på alla sidor genom att se till att fönstren tätas med dammtät list eftersom det tillåter luftcirkulation.

Rengör fönsterkarmarna först

Börja alltid din fönstertvätt med att tvätta av fönsterbågar, karmar och övrigt trävirke runt fönstret. Av den orsaken minimeras risk för nedsmutsning av glasytor. Använd även en metod och rengöringsmedel som passar materialet.

Fönsterglaset

Rengör även fönsterglaset med svamp, tvättpäls eller sämskskinn och ljummet vatten med milt rengöringsmedel. Men, om det finns fläckar, som fluglort som sitter hårt fast kan du ta bort med rakbladsskrapa.

Skölj av. Raka bort vattnet med en fönsterraka.

Du kan också raka bort vattnet med ett enda drag utan att lyfta på fönsterrakan. Börja uppifrån och dra skrapan i vida bågar nerför fönstret. Varför? Jo, därför att det förenklar processen.

Fläckar, som blir kvar på fönstret, kan du ta bort med en rakbladsskrapa.

Persienner

Om det finns persienner i fönstret – fäll ner dem, vinkla åt ena hållet och torka av lamellerna med en mjuk, hårt urvriden duk med milt rengöringsmedel. Vinkla persiennerna åt andra hållet och gör samma sak. Men, skölj ofta ur duken och eftertorka med torr duk.