FÖNSTERPUTS

Bländande rena fönster!

När du behöver hjälp med fönsterputsning i Karlstad så finns vi här för dig. Fönster ska vara rena och kristallklara, speciellt nu när hösten och mörkret har börjat göra sitt intåg. Därför är våra fönsterputsare kvicka, skickliga yrkesmän som ger dig bländande rutor utan ränder. Miljön är också viktig i vårt arbete. På grund av det använder vi oss av kem som är skonsamt mot naturen. Om du behöver hjälp med persiennrengöring eller borttagning av ev. gardiner eller prydnadssaker så hjälper vi gärna till med det.

Vi arbetar uteslutande med kunnig, utbildad, legitimerad personal som har dig som kund i fokus. När du anlitar vår städfirma ska du alltid kunna känna dig trygg och nöjd med våra tjänster – det har varit vårt signum under alla år. Vi vill förenkla din vardag med dessa hushållsnära tjänster. 

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål. Vi startade vår verksamhet 1986 som handelsbolag och ombildade det därefter till aktiebolag 1988. 

Om du är avtalskund eller vill beställa fönsterputsning vid enstaka tillfällen är du välkommen att kontakta oss.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad