Fönsterputs Karlstad

När du behöver hjälp med fönsterputsning i Karlstad så finns vi här för dig. Som ett resultat av det, kan vi leverera blanka rena fönster. Fönster ska vara rena och kristallklara, speciellt nu när hösten och mörkret har börjat göra sitt intåg. Våra fönsterputsare kan ge bländande rutor därför att de är professionella yrkesmän. Men miljön är också viktig i vårt arbete. Som ett resultat av det använder vi oss av kemikalier som är skonsamma mot naturen. Om du även behöver hjälp med persiennrengöring eller borttagning av ev. gardiner eller prydnadssaker så hjälper vi gärna till med det också.

Fönsterputsning i Karlstad

Vi arbetar uteslutande med kunnig, utbildad, legitimerad personal. Eftersom vi har dig som kund i fokus vill vi också att du ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster. På grund av det förenklas även  din vardag.

Kvalitets och miljöledningssystem

För att kunna leva upp till det, har vi byggt upp ett integrerat kvalitets och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Därefter har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål. Vi startade vår verksamhet 1986 som handelsbolag och ombildade det därefter till aktiebolag 1988.

Om du är avtalskund eller vill beställa fönsterputsning vid enstaka tillfällen är du välkommen att kontakta oss.

Att använda fönsterraka

Dra första draget med fönsterrakan längst upp därefter tvärs över fönsterrutan. Torka av fönsterrakan. Dra längs bågens överkant med torr duk eftersom risken finns att det börjar rinna nerför rutan. Dra fönsterrakan uppifrån och nästan ända ned. Börja från ena sidan och låt det ena draget överlappa det andra. Torka av fönsterrakan efter varje drag. Dra näst sista draget uppifrån och ner mot fönsterrutans ytterkant. Dra till sist av vattnet längst ner med ett drag tvärs över fönstret. Men, glöm inte att torka av båge och karm med en torr trasa.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Att rengöra fönster

Att tvätta fönster kräver en viss teknik. Därför utförs det ofta av speciella fönsterputsföretag. De kör runt med en skåpbil och tvättar t ex skyltfönster och fönster i kontor och på industrier. Idag byggs det stora inomhuscentra med hela väggar täckta av fönsterglas.

På grund av det behöver fönsterputsaren en mobilkran!

Fönsterputsning ingår å ena sidan oftast i flyttstädning och å andra sidan i storstädning.

Du kan spara in på tvättningen mellan fönster som ska tvättas på alla sidor genom att se till att fönstren tätas med dammtät list eftersom det tillåter luftcirkulation.

Rengör fönsterkarmarna först

Börja alltid din fönstertvätt med att tvätta av fönsterbågar, karmar och övrigt trävirke runt fönstret. Av den orsaken minimeras risk för nedsmutsning av glasytor. Använd även en metod och rengöringsmedel som passar materialet.

Fönsterglaset

Rengör även fönsterglaset med svamp, tvättpäls eller sämskskinn och ljummet vatten med milt rengöringsmedel. Men, om det finns fläckar, som fluglort som sitter hårt fast kan du ta bort med rakbladsskrapa.

Skölj av. Raka bort vattnet med en fönsterraka.

Du kan också raka bort vattnet med ett enda drag utan att lyfta på fönsterrakan. Börja uppifrån och dra skrapan i vida bågar nerför fönstret. Varför? Jo, därför att det förenklar processen.

Fläckar, som blir kvar på fönstret, kan du ta bort med en rakbladsskrapa.

Persienner

Om det finns persienner i fönstret – fäll ner dem, vinkla åt ena hållet och torka av lamellerna med en mjuk, hårt urvriden duk med milt rengöringsmedel. Vinkla persiennerna åt andra hållet och gör samma sak. Men, skölj ofta ur duken och eftertorka med torr duk.