Städservice Karlstad

En väl utförd städservice är nyckeln för att kunna skapa en trivsam miljö.

Att komma in i ett nystädat rum ger en skön känsla i kroppen. Varför? Därför att arbetsdagen känns både lättare och enklare i den stunden. Vår målsättning har varit erbjuda en personlig men även en professionell städservice. Du som anlitar våra städtjänster ska alltid kunna känna dig trygg på grund av att vi har både  utbildad och kunnig personal.

Därför krävs det i gengäld att vi som företag följer det kvalitets- och miljösystem vi har byggt upp. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Därefter har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till dessa kvalitets- och miljömål som i slutändan gagnar våra kunder.

 

Städservice i Karlstad

När du som kund möter vår personal ska du alltid kunna känna dig trygg. Det innebär bland annat att medarbetarna har synlig legitimation. Dessutom har de kvalitetssäkrat sina åtaganden till dig som beställare. Som ett led i detta använder de metoder som både är effektiva och skonsamma mot miljön. Vi vill inte stagnera som städföretag utan hela tiden överträffa våra mål och vara i framkant när vi utför städservice till dig som uppdragsgivare.

Ce-Ge Städ & Fastighet AB har uppdragsgivare inom städservice i Karlstad. Du kan alltid kontakta oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig med olika slag av städservice – och andra tilläggstjänster.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.