STÄDSERVICE

Städservice – nyckeln för en trivsam miljö

En väl utförd städservice är nyckeln för att kunna skapa en trivsam miljö

Att komma in i ett nystädat rum ger en skön känsla i kroppen. Arbetsdagen känns både lättare och enklare i stunden. Samma känsla av välmående känner man när man kommer hem till doften av ett nystädat hem. Vår målsättning har alltid varit erbjuda både en personlig och en professionell städservice. Du som anlitar våra städtjänster ska alltid veta att det är utbildad, engagerad och kunnig personal som utför dessa arbeten som finns inom vårt städserviceutbud.

Därför krävs det i gengäld att vi som företag följer det kvalitets- och miljösystem vi har byggt upp. Vi blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Därefter har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till dessa kvalitets- och miljömål som i slutändan gagnar våra kunder.

När du som kund möter vår personal ska du alltid kunna känna dig trygg. Det innebär bland annat att medarbetarna har synlig legitimation. Dessutom har de kvalitetssäkrat sina åtaganden till dig som beställare. Som ett led i detta använder de metoder som både är effektiva och skonsamma mot miljön. Vi vill inte stagnera som städföretag utan hela tiden överträffa våra mål och vara i framkant när vi utför städservice till dig som uppdragsgivare. Vår städfirma startades som ett handelsbolag 1986 och övergick därefter till aktiebolag 1988.

Ce-Ge Städ & Fastighet AB har uppdragsgivare runt hela Värmland inom olika arbetsområden. Du kan alltid kontakta oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig med olika slag av städservice – och andra tilläggstjänster.

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.

Företaget

Ce-Ge finns representerat på ett flertal orter – där Karlstad är vårt huvudsäte. Förutom olika slag av entreprenader arbetar vi inom ett flertal andra verksamhetsområden såsom städservice, fastighetservice, fönsterputs, golvvård, sanering, industri, flytt och transport..

Miljöpolicy

Ce-Ge ska arbeta för ett långsiktigt motståndskraftigt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster med omtanke till både människa och miljö

Kontakt

020-51 51 51

info@ce-ge.com

Redaretorget 1
652 16 Karlstad