Vad består vår flytthjälp av?

Ce-Ge städ och fastighet arbetar med transporter av olika slag i hela Värmland sedan drygt 30 år tillbaka. Men förutom flyttransporter, hjälper vi även till med mindre godstransporter samt bortforsling av skräp mm. Vi är måna om våra kunder därför använder vi oss av professionell personal. På grund av det innehar alla medarbetare ID06 kort. 

Vill du veta mer om fördelarna att anlita vårt företag? Du som samarbetar med oss ska alltid kunna känna dig nöjd med vårt arbete. Arbetet utförs alltid på ett yrkesmässigt sätt. Därför kan vi leverera säkra stabila tjänster till dig som kund.

Hur har vi  kvalitetssäkrat transporter?

För att kunna leva upp till det har vi byggt upp ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi arbetar efter. Vår städfirma blev kvalitets- och miljöcertifierade 1998 som ett av de första städbolagen i Sverige. Sedan dess har vi fortsatt att effektivisera vårt företag för att kunna följa utvecklingen och nå upp till våra kvalitets- och miljömål inom flytthjälp bland annat.

 

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.