Tömning av bostad

Vårt företag erbjuder tjänster för tömning av bostäder. Vi hjälper till med att tömma och rensa ut bostäder som ska säljas eller hyras ut. Vårt team av professionella och erfarna städare tar hand om allt från att tömma och rensa ut bostaden till att städa och fixa till den för att göra den redo för visning eller förnyat boende.

Vi har erfarenhet av att arbeta med bostäder i olika skick, från att tömma och rensa ut förråd till att hantera avancerade saneringar av bostäder som har varit obebodda eller som har haft insekts- eller mögelskador. Vi använder säkra och miljövänliga metoder för att ta hand om avfall och farligt avfall och vi har alltid rätt utrustning och kompetens för att utföra arbetet på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi är också mycket fokuserade och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen genom att vara flexibla och tillmötesgående för deras önskemål och behov. Vår målsättning är att göra processen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder.

Vad innebär bortforsling?

Ce-Ge erbjuder tjänster för bortforsling av gamla eller trasiga möbler och skräp. Vi tar hand om allt från att ta bort och bortforsla enskilda möbler till att hantera större mängder skräp och avfall. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av möbler och avfall, från vanliga möbler till svårt att hantera föremål som föråldrade elektronik eller farligt avfall.

Vi använder säkra och miljövänliga metoder för att ta hand om avfall och farligt avfall och vi har alltid rätt utrustning och kompetens för att utföra arbetet på ett professionellt och effektivt sätt. Vi är också mycket kundfokuserade och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen genom att vara flexibla och tillmötesgående för deras önskemål och behov. Vi har en enkel och smidig bokningsprocess och vi kan anpassa våra tjänster efter kunders specifika önskemål. Vår målsättning är att göra det lätt för våra kunder att hantera och bli av med sina  föremål på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

 

Flytthjälp i Karlstad?

Vi erbjuder professionella tjänster för flytthjälp och flytt. Vi hjälper våra kunder att flytta till nya hem eller kontor med minimal stress och ansträngning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta olika kunders behov, från att packa och flytta möbler och känsliga föremål till att hantera flytt av kontorsutrustning och arkiv.

Vi har erfarenhet av att arbeta med flyttar av alla storlekar, från små lägenheter till stora kontor och industriella fastigheter. Vi har också erfarenhet av att flytta föremål av alla typer, från vanliga möbler till känsliga instrument och konstföremål. Vi använder endast högkvalitativa verktyg och utrustning för att säkerställa att allt flyttat föremål hanteras med försiktighet och skydd. Vi har också ett team av erfarna medarbetare som är utbildade att hantera och flytta föremål på ett säkert och professionellt sätt. Vi är också mycket kundfokuserade och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen genom att vara flexibla och tillmötesgående för deras önskemål och behov.

På Ce-Ge har vi även en enkel och smidig bokningsprocess och vi kan anpassa våra tjänster efter kunders specifika önskemål. Vår målsättning är att göra flytten så enkel och stressfri som möjligt för våra kunder.

 

Garanti:

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom 3 dagar från städningstillfället.

RUT

Städservice ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att berätta mer om tjänsten och specifik kostnad, även lyssna på dina önskemål..

Välkommen att skicka en intresseanmälan på städservice eller kontakta vår kundservice på telefon. 020-51 51 51.